2019-2020 yılı Süreç Sonunda Yapılacaklar

***2019-2020 eğitim- öğretim yılı için Farabi Değişim Programı kapsamında çeşitli üniversitelerde değişim hakkı kazanarak gitmiş olan öğrencilerimizin dikkatine!

Değişime katılan öğrencilerin süreç bitiminde teslim etmeleri gereken evraklar aşağıda belirtilmiştir:

HAZIRLANACAK EVRAKLAR
Öğrenciler Tarafından

1 adet Öğrenci nihai raporu ( Bilgisayar ortamında, Form Doldurma Rehberine uygun olarak doldurulacak ve 1 nüsha bilgisayar çıktısı alınacaktır. İstenilen zamanda gönderilebilir.)

Gidilen Kurum Tarafından
  • 2 adet, gidilen yükseköğretim kurumunda geçirilen eğitim dönemine/dönemlerine ilişkin transkript (Gidilen üniversitenin Farabi ofisleri tarafından hazırlanır ve gönderilir.)
  • 2 adet, gidilen yükseköğretim kurumunda geçirilen eğitim dönemine/dönemlerine ilişkin sınav sonuçları  harflendirilirken kullanılan not aralıklarını gösterir belge    (Eğer transkriptte bu bilgi yer alıyorsa bu belgenin hazırlanması gerekmemektedir.)
  • 2 adet Katılım belgesi (Gidilen Üniversitenin Farabi Kurum Koordinatörlüğü tarafından hazırlanacaktır)

***Pandemi nedeniyle kurumlar tarafından alınan tedbir ve yapılan uygulamalar kapsamında öğrencilerimiz, gidilen kuruma ait eğitim süreçlerini takip ederek hareket edeceklerdir.***

Eğitim süreci bitiminde öğrenciler, nihai raporlarını   gidilen üniversitedeki son işlemlerinin tamamlanmasının (Final veya Bütünleme sınavları gibi son sınavlarının tamamlanması) ardından en geç 15 gün içinde Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü’ne ulaştırmak zorundadırlar.

Not: farabi.erzincan.edu.tr internet adresinin Farabi Değişim Programı web sayfasında Öğrenci Başvuru kısmında ilgili form ve rehberleri bulabilirsiniz.